19.12.08

Οι λέξεις

Υπάρχουν κάποιες λέξεις κρυμμένες ανάμεσα στις άλλες, σαν χαλίκια. Δεν τις ξεχωρίζεις εύκολα, να όμως που σου κάνουν όση ζωή διαθέτεις να τρέμει σύγκορμη, στο κάθε δυνατό κι αδύνατο σημείο της... Τότε πλακώνει ο πανικός... Μια πλημμυρίδα... Μένεις εκεί δα σαν κρεμασμένος, πάνω απ' τις συγκινήσεις... Είναι μια θύελλα που ήρθε, που πέρασε, μια θύελλα πάρα πολύ σφοδρή για σένα, τόσο άγρια που δεν θα φανταζόσουν ποτέ ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο μόνο και μόνο με τα συναισθήματα... Άρα, δεν φυλαγόμαστε ποτέ αρκετά απ' τις λέξεις, ιδού το συμπέρασμά μου.
σελ. 566-567
-και τέρμα-


3 comments:

gatti said...

Πόσο πολύ θαυμάζω τους ανθρώπους που μπορούν να πουν αυτά που αισθάνομαι, τόσο καλύτερα απ΄ ό,τι θα μπορούσα να το εκφράσω εγώ...


Καλά Χριστούγεννα καλή μου Mambo.
Eύχομαι τα πρώτα Χριστούγεννα με το Αιγοκεράκι σου να είναι τα καλύτερα που έχεις ζήσει ως τώρα! (Σε προσωπικό επίπεδο πάντα, γιατί είμαι σίγουρη ότι οι "κεραίες" σου - ή μήπως τα γατίσια "μουστάκια"; - και η ευαισθησία σου δεν σου επιτρέπει να μένεις αμέτοχη σε όσα συμβαίνουν γύρω μας...)

Mambo Tango said...

Καλά Χριστούγεννα gatti.. Για μένα σίγουρα είναι τα καλύτερα που έχω ζήσει μεχρι τώρα, κι ας ξενυχτάω πια μόνο στο παιδικό δωμάτιο κι ας μην πίνω κι ας καπνίζω μόνο δέκα τσιγαράκια μετρημένα.
Όσο για τα τεκταινόμενα γουστάρω και θλίβομαι, αλλά πιο πολύ γουστάρω γιατί επιτέλους κάτι σαλεύει, μια ανησυχία αναδεύει το έλος, κάτι θα συμβεί δεν ξέρω τι, αλλά μ' αρέσει.
Χρόνια Πολλά, κάνε μια κραιπάλη και για μας :)

Anonymous said...

情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲