5.1.09

ZOO9


Αγαπητοί τηλεθεατές/καταναλωτές, τ ί άχαρες μέρες αυτές.. Αγοράσαμε έναν καινούριο χρόνο. Ένα 2009 γκλίτερ με γεύση μπίτερ. Και δεν ξέρουμε τί να τον κάνουμε.Τώρα που έχασε την παρθενική του λάμψη και τη συσκευασία δώρου, μας ενοχλεί λίγο.
Είναι που δεν τον έχουμε
ακόμα συνηθίσει και εξακολουθούμε να του δίνουμε σημασία. Ξέροντας πως είναι γελοία και ανόητη η κάθε προσδοκία του κιλού που συνήθως συνοδεύει τις ευχές, όπως η άχνη τους κουραμπιέδες.
Σ' ένα μήνα όμως θα του ΄χουμε πάρει τον αέρα. Κανείς δε θα λέει
Καλή Χρονιά, ούτε θα περιμένει τίποτα. Στη θέση της χρυσόσκονης θα έχει λίγη σκόνη, μια ανεπαίσθητη μυρωδιά κλεισούρας, τσίκνας Καρναβαλιού και νοθευμένου αλκοόλ.
Αγαπητοί τηλεθεατές/καταναλωτές
έλιωσαν κι αυτές οι γιορτές, ως υπερβολικά παγερές.

5 comments:

gatti said...

Πόση αλήθεια κρύβουν αυτές οι γραμμές.

"2009 γκλίτερ με γεύση μπίτερ". Υπέροχη φράση.

Εννοείται πως πέρασαν κι αυτές οι γιορτές και κανείς δεν περιμένει τίποτα. Εχω την αίσθηση ότι είμαστε σαν ποντίκια σε αέναη κίνηση μέσα σε τροχό.

Παρόλα αυτά... Καλή χρονιά να έχουμε! Ετσι, για το καλό!

Sisyfina said...

Καλή χρονιά gatti μου κι ας μην περιμένουμε τίποτα. Φτάνει που ξέρουμε και καμιά φορά τους (ξε)γελάμε κατάμουτρα.

gatti said...

Επανέρχομαι για νέες ευχές. Αν δεν κάνω λάθος σήμερα έχει γενέθλια το Αιγοκεράκι σου!

Χρόνια της πολλά, να τα εκατοστήσει, να τη χαίρεσαι, να είναι πάντα υγιής, γερή, δυνατή και ευτυχισμένη σε ό,τι κι αν επιλέξει να κάνει στη ζωή της!

;))

Sisyfina said...

Καλά είσαι απίστευτη που το θυμήθηκες! Πολύ γλυκό εκ μέρους σου, σ' ευχαριστώ πολύ. Είχαμε πάρτι σήμερα πριβέ, τρία ταλιμπανάκια μόνο και ξεσήκωσαν τη γειτονιά...ακόμα βουίζουν τ' αυτιά μου!

balabala bambaluna ( pink, of course ) said...

ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΜΑΚΡΙΝΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΦΥΛΕΝΑΔΑ!!! ΝΑΙ, ΩΡΑΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΙΝΑΜΕ ΚΑΦΕ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ.
ΜΙΑΝ ΗΜΕΡΑ ΗΛΙΟΛΟΥΣΤΗ.
Β.Β.