11.9.07

Sagrada familia


Τώρα που το σκέφτομαι θα πρέπει να έχω κάποια εγγενή ανωμαλία, γιατί είμαι η μόνη γυναίκα που ξέρω, που δεν οραματίστηκε ΠΟΤΕ τον εαυτό της ντυμένο νυφούλα, που δεν έψαχνε από 8 χρονών για το ιδανικό νυφικό και το χειρότερο: που δεν αντιμετώπισε ούτε μία φορά την κούκλα της ως μωρό που θέλει αγκαλιά τάισμα βόλτα και ξεσκάτισμα -τί ιδέα κι αυτή!

Επιπλέον δεν ήθελα να παντρευτώ μέχρι τα 33 μου, όταν γνώρισα τον Σ. τον αγάπησα με αγάπησε και αποφασίσαμε ότι θα πρέπει να κάνουμε το απονεοημένο διάβημα κυρίως για τους άλλους, για τους γονείς δλδ και την κοινωνία που σε ξερνάει αν δεν είσαι ήσυχα κι ωραία στη φάκα σου.


Κι έτσι οργανώσαμε αυτή τη γνωστή θεατρική παράσταση σε χρόνο dt , μια υπερπαραγωγή,
με κεριά, λουλούδια πυροτεχνήματα, τριόρωφες μπούκλες, γαλάζια σκιά, νυφικό σαν σύννεφο, χρυσόσκονη παντού, βίντεο, φωτογραφίες, ρύζια, κουφέτα, μελοκάρυδο, παπάδες, χαμόγελα ποτισμένα με δάκρια, φακελάκια, τούρτα καταφύγιο, καλεσμένες με αλλόκοτα χτενίσματα και φουστάνια με εκτυφλωτική λάμψη, ο πρώτος χορός "Έλα πάρε μου τη λύπη, έλα δώσ' μου τη χαρά-α-α", ο γαμπρός να πατάει τον εαυτό του, χαμόγελα, χαμόγελα, δάκρια, κρασί, ρακί, ουίσκι, σαμπάνιες πίστας, οι πεθερές σε έκσταση με τεράστια Κάντι Κάντι μάτια, αγκαλιές, φιλιά, ευχές, τέλος τρικούβερτου γλεντιού.

Ξημέρωμα στα Λιοντάρια για σουβλάκια. Ήταν 16 Σεπτεμβρίου του 2006.

...........................................................................................................................................................................


10 comments:

Marina said...

Επέτειο γάμου λοιπόν! Να ζήσετε και να χαίρεστε ο ένας τον άλλο. Η ιστορία σου παρεμφερείς με τη δικιά μου. Ποτέ δεν μου άρεσαν οι δεσμεύσεις και έλεγα σε όλους οτι εγώ θα σπουδάσω και ποτέ δεν θα παντρευτω, βεζύρη στο κεφάλι μου δεν θέλω. Ημουνα η πρώτη που παντρεύτηκα στα 22 μου απο όλη την παρέα, και απο έρωτα παρακαλώ. Χώρισα και στα 32 ξαναπαντρεύτηκα.
Φυσικά με εγκατέλειψαν οι μισές μου φίλες μετά την πρώτη φορά και οι υπόλοιπες μετά την δεύτερη.

Marina said...

"παρεμφερής", εννοούσα η ανωρθώγραφοι!

Sisyfina said...

Οι φίλες σου σε εγκατέλειπαν λόγω του ότι υπέκυπτες κατ' εξακολούθηση,ή μήπως σκύλιαζαν επειδή τους έπαιρνες τον καλύτερο;

Anonymous said...

Να ζήσετε με υγεία και ευτυχία και να χαρείτε τη σημαντική απόφαση που πήρατε να μοιραστείτε τη ζωή σας και τα προβλήματά σας. Από τη στιγμή που εσείς συμφωνείται και τα βρήκατε μεταξύ σας, τότε οι υπόλοιποι απλά θα παραμείνουν θεατές σε ένα έργο όπου εσείς γράφετε το σενάριο και χρησιμοποιείτε τους υπόλοιπους για κομπάρσους.

Και να θυμάστε το μεγάλο ερώτημα....: "Εμείς είμαστε διαφορετικοί ή μήπως οι άλλοι δεν είναι σαν και εμάς;"

Anonymous said...

Ε, τι μας το λες; Να ψηφίσεις το ίδιο και φέτος.
:)

Sisyfina said...

epesa ευχαριστώ :)

μερσώ δαγκωτό ;)

balabala bambaluna ( pink, of course ) said...

οσο για την επετειο γαμου σας ευχομαι να ζησετε και να χαιρεστε ο ενας τον αλλον οσο γινεται πιο πολυ. να θυμοσαστε πως η θαλασσα και το γελιο βοηθουν εξαιρετικα.
το μωρακι ποτε ερχεται πια???????????????????????
και γω δεν επαιξα ποτε τη νυφη. μια φορα ομως πολυ μικρουλα καθομουν σε μια καρελιτσα με μια τσαντα περασμενη στο χερι και μια κουκλα-μωρο και εκανα τη μαμα σε αυτοκινητο? αυτο πειραζει?
φιλια mambo-tango.και στη περιπτωση που εχεις αδυναμια στον bowie, ετοιμαζω συντομα κατι.
balabala bambaluna-κιδιον

balabala bambaluna ( pink, of course ) said...

25 ιανουαριου????/ τοσο πολυ??!!!!!
ελααααα!

Sisyfina said...

Εγώ να δεις πόσο μακρινή τη βλέπω αυτή την ημερομηνία...αφού μετράω 126 και σήμερα. Για να καταλάβεις δλδ πόσο ισχύει αυτό που λένε "η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωή σου".
Όσο για τότε που ήσουν μικρή κι έκανες τη μαμά σε αυτοκίνητο, να το κοιτάξεις. Οι παρενέργειες αναδύονται πολλά χρόνια μετά :p
Ευχαριστώ για τις ευχές, φιλιά.

balabala bambaluna ( pink, of course ) said...

α, ρε mambo-tango πλακα εχεις! η κλασικη μου επισκεψουλα. υποβρυχιο θελω π-ερι-καλω! και μια χαρτοπετσετουλα, βραχηκα βλεπετε!
χρονια πολλα! για τα γενεθλια σου αυτη τη φορα! υγεια, αγαπη, εμπνευση, δημιουργια, φιλιες, γελια και χαρες, ταξιδια, ψυχραιμια, αγκαλιτσες, καλος υπνος (αυτος θα σου λειψει σε λιγακι), τραγουδια, χορος, ευχομαι "και ολοι να λενε, να μια κοσμοπολιτισσα σοφη!" κλαπ-κλαπ-κλαπ-κλαπ.
παω να ακουσω το πανκ(?) βιντεο!
πολλα φιλια, μακρινη φιλεναδα!!
balabala kutruvalla und traballa!